vedela munniga avalikus kohas.

No vot ja nii ta umbes ongi.

M2rkamatult on p2evakorda s66binud umbes kolmas kuu riigis,mida laiem avalikus tunneb Austraaliana. Veedan siin aega oma vana homeboy Iffiga (Mitte Ivo Linna) ja me asume ikka Milduras,kahtlase v22rtusega Mafialinnas.P6him6tteliselt laseme lihtsalt lebo,6ues on,tra,nii kylm et diivani pealt kaugemale v2ga ei tiku...hetkel veel,aga varsti hakkab kevad mis on juba hoopis teine tera.
T66l k2ime ka...pygame viinamarja puid vms,t2iesti m6ttetu t66 aga sealt peaks 2 aasta viisa saama.P6mst hommikul s6idame p6llule...maas on faking H2RMATIS?!..ja sis hakkame nusserdama,klapid peas,s2rgid-v2rgid..tra ma lasen seal maika v2el ringi kui p2eva peale soojemaks l2heb.

Aga jah,vabal ajal kammin sassi.smoged-v2rgid.
Adelaidist yks konnektsioon toob ilusaid ounce.3000 krooni eest 30 grammi...pole paha.
ja mis k6ige ilusam,everybody smokes...EVERYBODY...v2lja arvatud paar lohhi.
Ja siis ongi,et lihtsalt vedeleme.
Eile s6in kanapalle.
Pilte on ka juba omajagu(nii digikas kui bl2kus) aga lihtsalt ei viitsi tegeleda.tra,meil on k66gis siuke anum kuhu paned apelsini peale ja keerad ja siis saab mahla.tegelen sellega.
sest apelsinid... need apelsinid,poisid...on otse v6sast...v2rske v2rk.

Mis siis veel?
Nahhui,ma nyyd ei teagi...iseenesest oleks vaja neegrit ja latiinot kabistada.siis oleks yks missioon tehtud ja muidu,ei tea...saaksteise aasta viisa k2tte oleks rahu majas.saaks siia rahulikult sisse seada,l2pparid-autod.Cause i KNOW there's good money here,i just have to wait -___-....aga jeb,this is my new home and...i'll probably die here