ymbrikupalga p2ev

Ja nii on nagu elu k2ib.Nii nagu siin juba tavaks toimuvad k6ik muutused meeletult tormiliselt.
kabatsoki t66 muutub yha sitemaks.we're down from 17 buckets to 11 to 10 to 9.And if thats not enough...ever heard of Locusts...we got em,literally billions of em eating our rentmoney so to say.
Me t66tame kyll hommikul kella 7st umbes kella 11ni aga Freddy ytles,et need munnid alles magavad sellel ajal sest 6hk on liiga kylm(66sel umbes 5-8 kraadi,this is not the Australia i signed up for :S)aga keskp2eval on kohati nii,et 6hk on neid niimoodi t2is,et nad varjavad p2ikese 2ra.ja ka meil hommikul m66da vagu liikudes on selline beez pilv hahte lehte as we move.Yhes6naga loodus t66tab backpackerite vastu..6nneks on p2eval soe ja j2rgmine n2dal oma 28-29 kraadi.
t2na tuleb peremees meile leivaraha tooma,mida see n2dal on siis 140 taala ainult...k6iki kadalippe arvestades.
On the positive note,From hustler to hustler,the boss hooked me up with a sweet gig in a brick factory...and no not the crapper.an actual brick factory.Selline hea v2ike seltskond kohalike,mingid hotrodi vanad...Lived in Detroit in the 60s,motor city and all that.110$ for 8 hours.Rent money all the way ja lisaks sellele veel,tulin t66lt koju,v2ike can of cola,sigarett ja sis vaatan et kyyslaaugu farmi nightshift team 1.HELL YEEEEAAAAAH.All legit.Tax numbers,bank accounts...this works!
So it happened.started from our crib in a minivan at 5PM.And spent the next 11 hours on the side of a conveier belt looking,picking and cleaning millions and millions and millions of garlyc...fruits?...meeletult nyri t66...m6istusele ja jalgadele.aga klapid peas teed mingit liigutust ja nagu narkomaanid ytlevad "Tsoonid-v2lja"...ja nii 11 tundi.see on asi mida ei saa kirjeldada...
one thing is for sure tho,aint gonna be able to fingerfuck vampire bitches for some time.
anyway,its a good steady job,all legit and well paid.aga jeb...gotta start packin luch for that badboy.I survived the 1 day...i'll survive the 11th and 111th.

In other news...ivar tuleb varsti ja toob mulle EEESTIIIII SUUUITSUUUUUUUUU ja RIIIIMIIIIII tennised...elagu mu ema ja isa :)!!!!!!!

ma l2hen patseerin ringi..aa jaa.66sel puhkeruumis pausil tegime Nelsoniga mahvi ja uks oli lahti,puhketoas eriti siuke ere valgus,and i swear to fucking god...a moth the size of a mans FIST+wings...alguses vaatsime k6ik et nahkhiir...siis vaatasime et liiga loll,2kki m6ni lind ja sis saime aru et mingi MASSSIVE MOTH...all black...kui ta vastu lampe lendas k2isid ikka reaalsed paugud...it was fucking amazing :0...ma pole kunagi mingid niisuurt putukat n2inud..it blew my mind,but then again we were like 9 hours into work so i'd already lost it anyway.


Seeya!
Would'nt wanna...
BEE ya!
tZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt!